Het is erg fijn dat UniPharma naar je kwaliteiten kijkt en dat je deze mag uitbouwen.


Eind 2020 ben ik bij UniPharma komen werken, ik ben gestart als order-picker. Al vrij snel merkte ik dat UniPharma een bedrijf is dat snel groeit. Niet alleen het bedrijf groeit, het is ook mogelijk om zelf verder te groeien binnen UniPharma. In de 3 jaar dat ik er werk is er erg veel veranderd in het magazijn en voor mijzelf ook. Het gebouw is verbouwd, er rijden tegenwoordig Cobots rond die het order-picken vergemakkelijken en we zijn met een nieuw systeem gaan werken.

Na ongeveer 1,5 jaar order-picken en helpen met de verbouwing mocht ik de volgende stap naar de afdeling Kwaliteit maken. Daar was ik mede verantwoordelijk voor de kwaliteit van de pick-locaties, looproutes en nieuwe producten die binnenkwamen. Het is erg fijn dat UniPharma kijkt naar je kwaliteiten en je deze mag uitbouwen.

Iets meer dan een jaar later mocht ik de volgende stap maken naar kantoor.

Nu werk ik ongeveer 6 maanden bij de afdeling voorraadbeheer. Hier hou ik me vooral bezig met afwijkende facturen en pakbonnen. De afgelopen 3 jaar zijn voorbij gevlogen ik ben benieuwd wat er nog gaat komen!

Ruben van Zelst

Afdeling voorraadbeheer