Hier zit je niet in een keurslijf


Ik ben Robin Romney en werk als logistiek medewerker op de afdeling inbound. Dit is de plek waar alle spullen binnenkomen.

Op een standaard werkdag ruim ik goederen in, zodat er zoveel mogelijk is bijgevuld voordat de dag van de orderpickers begint. Daarna ontvangen we producten van leveranciers, dan ontvang ik de chauffeurs bij de deur. Ik zorg dan dat het in de administratie duidelijk is welke spullen zijn geleverd en dat deze naar goede plek gaan. De goederen gaan vervolgens naar het magazijn. “Je hebt momenten dat alles vol staat. Dan moet je uitvogelen hoe alles het beste over het magazijn kan worden verdeeld. Dan neem je de leiding en kijkt hoe je het ‘t beste kunt aanpakken. Dat is elke keer een uitdaging.”

Ik voer alle taken uit op de inbound. “Daardoor is elke dag anders. Meestal is het druk, dus de tijd gaat snel. Je bent altijd bezig. Dat vind ik heel fijn.” Het spreekt me bovendien aan dat UniPharma een familiebedrijf is en geen grote multinational. Dan ken je de mensen met wie je werkt en zit je niet in een keurslijf.”

Robin Romney

Logistiek medewerker op de afdeling inbound van UniPharma