''Elke dag is een nieuwe uitdaging!''


Hallo ik ben Mirjana Vinokic en werk vanaf 2013 Bij UniPharma. UniPharma is mijn eerste werkgever in Nederland waar ik als parttime ordepicker aan de slag  ben gegaan. Al snel kreeg ik de kans om te assisteren met de personeelsplanning.

Deze kans heb ik met beide handen aangegrepen, waardoor ik nu volledig zelfstandig het rooster voor ruim 150 logistieke medewerkers maak. Dit is elke dag weer een uitdaging.
Mijn functie is zeer dynamisch en kan van uur tot uur veranderen. Ik dien met diverse factoren rekening te houden, zoals interne richtlijnen, individuele wensen van personeelsleden, vakanties, ziektes en uiteraard drukte op de werkvloer.

Al deze ingrediënten stop ik in een rooster, schud het goed door elkaar en op deze manier probeer ik de puzzel helemaal rond te maken waardoor er een werkbare planning onstaat. Al met al een hele uitdaging waar ik elke dag met plezier aan werk.

Door de flexibiliteit die ik heb bij UniPharma kon ik in de afgelopen jaren meer uren gaan werken en kan ik werk en privé goed combineren. UniPharma is een leuk familiebedrijf waar ik mezelf thuis voel en echt het gevoel krijg dat ik gewaardeerd wordt voor mijn inzet.

Mirjana Vinokic

P&O Medewerker