''Er heerst een ‘wij-gevoel’.''


Mijn naam is Linda van Dijk en sinds 2019 ben ik werkzaam als Accountmanager. Onze afdeling Accountmanagement bestaat uit vier personen. Ik heb een aantal accounts waar ik verantwoordelijk voor ben en waar ik dan ook het aanspreekpunt voor ben. Bij UniPharma streven wij naar een zo goed mogelijke samenwerking waarbij de klant centraal staat. Ik heb daarom veel contact met klanten, zowel via e-mail, telefoon als persoonlijk contact. Iets wat mij goed past omdat ik van communiceren, schakelen en plannen houd!

Werkzaamheden die bij mijn functie horen zijn o.a. offertes uitbrengen, conditionele afspraken maken, promotionele activiteiten inzetten en schappenplannen maken.

Alle werkzaamheden liggen in het verlengde om gezamenlijk met de klant te groeien in afzet en/of omzet. Ik laat dan ook geen kans onbenut bij nieuwe ontwikkelingen. Ik zie het als een uitdaging om deze vanuit de markt succesvol door te voeren bij klanten voor een optimale groei!

Bij UniPharma heerst er een goede mentaliteit om als team resultaten te behalen. Er is een informele cultuur waarin snel geschakeld wordt met korte lijnen. Er heerst een ‘wij-gevoel’.

UniPharma blijft in beweging en richt zich op de toekomst. Stil staan is geen optie. Hierdoor blijft er vernieuwing aanwezig en is geen dag hetzelfde!
Ik voel me binnen UniPharma onderdeel van het bedrijf, vind het fijn dat er vertrouwen is in het werk wat ik doe en hoe ik dit naar eigen flexibiliteit invul.

 

Linda van Dijk

Accountmanager