Iedere dag zie ik als een nieuwe uitdaging


De afdeling bestandsbeheer bestaat nu 10 jaar. Het is begonnen met 1 medewerker voor 20 uur per week. Vandaag de dag heeft de afdeling 3 medewerkers. Ik vind het mooi om te zien hoe UniPharma is gegroeid en dat het nog steeds aan het groeien is. Ik vind het ook erg fijn en belangrijk om daar een steentje aan bij te dragen. Momenteel zijn we met een groot project bezig waar ik de coördinator van ben. In dit project kan ik mijn kwaliteiten erg goed benutten.
Als Bestandsbeheerder heb je een veelzijdige functie. Je hebt contact met de leveranciers met betrekking tot de informatie over innovaties en relaunches, verwerking van wijzigingen in onze data, ondersteunen van de afdeling inkoop en voorraadbeheer. Omdat ik van nature erg nieuwsgierig ben, vind ik dat mijn functie erg bij me past. Je bent continu bezig met de ontwikkelingen op de markt en behoeften van de klanten.

De sfeer bij UniPharma is informeel en ik heb veel vrijheid om mijn dag zelf in te vullen. Binnenkort ben ik 15 jaar werkzaam bij UniPharma en elke dag zie ik als een nieuwe uitdaging om iets moois neer te zetten. Ik spreek uit eigen ervaring dat wanneer je iets graag wilt, en je hebt de nodige tools en een flinke dosis doorzettingsvermogen, alles mogelijk is. Zo is het bij UniPharma ook.

Laura Kaat-Boguslauskaite

Hoofd afdeling Product Informatie Management (PIM)