Er is veel ruimte voor eigen initiatief, jouw inbreng wordt écht gewaardeerd!


UniPharma, een bedrijf met een visie.  

Gezonder Ondernemen en daarmee UniPharma zijn twee zaken waar ik mee opgegroeid ben. Vanaf mijn 14e ging ik in de schoolvakanties en soms in de weekenden mee met mijn vader om orders te picken, in het toen voor mij al grote magazijn aan de Ramsburgerweg. 

In de tussentijd is er veel veranderd. We picken tegenwoordig onze orders met onze UniPharma cobots en het magazijn is inmiddels uitgebreid naar 14.000 m2. Ik ben dan ook trots dat ik van jongs af aan zo kort aan de zijlijn heb mogen staan en de ontwikkelingen binnen UniPharma heb meegemaakt.  

UniPharma is voorloper op het gebied van innovatie en ontwikkeling binnen de gezondheidsbranche. Het is mooi om te zien hoe betrokken het UniPharma team vanaf dag 1 bij alle ontwikkelingen is geweest. De bedrijfscultuur is dynamisch en betrokken. Ondanks dat er 15 verschillende afdelingen en maar liefst 22 verschillende nationaliteiten zijn bij UniPharma, merk je dat iedereen dezelfde visie deelt en zich dagelijks inzet voor een gemeenschappelijk doel.  

Mijn functie binnen UniPharma is Proces Manager Financiën & Commercie. Ik houd me bezig met diverse verantwoordelijkheden omtrent de commerciële en financiële disciplines van het bedrijf. UniPharma is een dynamisch bedrijf, met korte communicatielijnen en veel ruimte voor eigen initiatief. Ik haal hier veel energie uit en krijg de kans om ideeën uit te werken en mezelf volop te ontwikkelen.  

Als jij ook een ambitieus en gedreven persoon bent die op zoek is naar een dynamische en innovatieve bedrijfscultuur waarin jouw inbreng écht wordt gewaardeerd en waar er volop kansen zijn voor persoonlijke groei, dan is UniPharma de juiste plek voor jou. 

Donja van Liere

Proces Manager Financiën en Commercie