''UniPharma biedt je de kans om jezelf te ontwikkelen en door te groeien binnen het bedrijf.''


In de 23 jaar dat ik werkzaam ben bij UniPharma heb ik het bedrijf al van verschillende kanten mogen bekijken. In juni 2000 ben ik begonnen op de Afdeling Inkoop en kort daarna ben ik op de Afdeling Verkoop gestart. Daar heb ik 11 jaar met veel plezier gewerkt. Toen er een plekje vrij kwam als Intern Account Medewerker heb ik gesolliciteerd en de overstap gemaakt. Ook hier heb ik het zo’n 11 jaar heel erg naar mijn zin gehad. Toen eerder dit jaar de functie Hoofd Bestandsbeheer op de afdeling PIM (Product Informatie Management) vrij kwam, heb ik aangegeven dat ik interesse had, en mocht ik deze nieuwe uitdaging aangegaan. Hier komt mijn kennis die ik de afgelopen 23 jaar heb opgedaan goed van pas, maar ik leer ook weer een hoop nieuwe dingen. Zo zie je dat UniPharma en de medewerkers zich blijven ontwikkelen!

Samen met twee collega’s ben ik verantwoordelijk voor het onderhoud van PIM. Dit is de database waarin wij ons assortiment van 43.000 producten (!) beheren, nieuwe producten opvoeren, verrijken, up-to-date houden en daarmee de verschillende afdelingen binnen UniPharma ondersteunen. Deze data wordt o.a. gebruikt in het WMS, ERP, UniPharma website en de Cobots: kortom PIM is de spil van het bedrijf.

Dagelijks heb ik contact met onze klanten, leveranciers en de collega’s van de andere afdelingen. We zorgen ervoor dat (nieuwe) producten verrijkt worden met de juiste gegevens, afbeeldingen en documenten. Maar ook de doorontwikkeling is van belang, we staan tenslotte niet stil.

UniPharma is een bedrijf waar ze je de kans bieden om je zelf te ontwikkelen en door te groeien. En ik kan het weten.... de afgelopen 23 jaar zijn voorbij gevlogen en ik ga nog steeds met veel plezier naar mijn werk.

Annemieke Wondergem

Hoofd Bestandsbeheer